Injektionsbehandlingar

INJEKTIONSBEHANDLINGAR

I samarbete med sjuksköterska Rebecca Stare som driver en klinik i Göteborg, erbjuder vi injektionsbehandlingar med Restylane, restylane skinbooster och azzalure.


För mer information om vilka behandlingar hon utför, och kostnader hänvisar vi till hennes hemsida: www.starebyrebecca.se


Rebecca kommer till oss ungefär 1 gång per månad.


VAD ÄR RESTYLANE/RESTYLANE SKINBOOSTER?


Resylane är en svensk, väldokumenterad produkt baserad på Hyaluronsyra (ett ämne som finns naturligt i kroppen) för estetiska behandlingar som t.ex. släta ut rynkor, forma läppar och framhäva konturer, samt förbättra spänst och ton i huden. Restylane har använts säkert i över 20 miljoner behandlingar över hela världen sedan 1996. Resultaten syns länge men de är inte permanenta vilket ger dig en stor valfrihet. Att Restylane Skinboosters minskar tecken på åldrande är vetenskapligt bevisat.


VARFÖR BEHÖVS RESTYLANE?


Huden förändras i takt med att vi åldras då kollagen och elastinfiber bryts ner och kvaliteten på hudens egen hyaluronsyra försämras. Hyaluronsyra är hudens viktigaste ämne för att behålla fukt tack vare dess egenskap att binda vatten och därmed hjälpa till att fukta huden inifrån och skapa fyllighet och struktur. Brist på hyaluronsyra gör att huden blir torr, att den tappar i spänst och elasticitet och det är då ålderstecken som linjer och rynkor börjar synas.

Flera saker spelar in och påverkar hur huden förändras, t.ex. din livsstil och hur mycket sol din hud utsätts för. Restylane, som liknar kroppens egen hyaluronsyra, kan injiceras och därmed tillföra ny fräsch hyaluronsyra så att de ålderstecken man inte vill behålla mildras eller slätas ut.


VAD KAN RESTYLANE GÖRA FÖR MIG?


Restylane finns i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läppar så finns der en Restylane produkt för dig.


Läs mer om vad Restylane kan göra för dig på www.restylane.se


VAD ÄR BOTOX/AZZALURE?


Botulinumtoxin så som Botox och Azzalure är muskelavslappnande medicin som används bl.a. för behandling av migrän, hyperhidros/svett men också i ansiktet för estetiska behandlingar som t.ex. pannrynkor.


VAD ÄR KÄRLBEHANDLING/SCLEROTERAPI?


Kärlbehandling/scleroterapi är en lättsam injektionsbehandling utav blodkärl och ådernät som behandlas med ett läkemedel där kärlen då drar sig samman för att sedan försvinna. En behandling tar ca 30 min och patienten går sedan hem, lever som vanligt, men undviker träning 4-5 dagar efter behandling.


"Ingen behöver gå med kärlbristningar och störande ådernät"