Behandlingar

BEHANDLINGAR

BAS ELLER AVANCERAT?


Vad vi erbjuder är det vi tror på!

ANSIKTSBEHANDLINGAR


Här kan man välja mellan bas eller mer avancerat. Är du ute efter en lugn stund där du kan koppla av, där det ingår massage och vi inte löser några direkta problem? Då är det fukt, signatur eller exklusiv du ska välja. I dessa behandlingar ingår det som du i stort sett kan göra själv hemma. Förutom att det är mycket skönare att få någon annan att göra det åt dig. 


Vill du däremot ha resultat, arbeta mer på ett specifikt problem som tex Rosacea, rodnad, ytliga kärl, pigmenteringar eller kollagenstimulering så är det antingen kemisk peel, Bio Re Peel, IPL eller skinpen du ska välja. 


Så när väljer jag vad


  • OJÄMN HUDSTRUKTUR, ÄRR, FINA LINJER: SKINPEN
  • TAPPAT VOLYM OCH SPÄNST, PIGMENTERINGAR, YTLIGA KÄRL, RODNAD, ROSACEA, ELLER VILL TA BORT HÅR PERMANENT: IPL
  • TAPPAT LYSTER, FUKT, SPÄNST, OJÄMN HUDTON: BIO RE PEEL
  • TAPPAT LYSTER FUKT, SPÄNST, OJÄMN HUDTON OCH HAR BÖRJAT ÅLDRAS OCH FÅTT LINJER: ALPHARET PEEL


Som du märker göra många av de avancerade behandlingarna samma sak men alla är bäst på sin speciella del. I många fall kombinerar vi ihop en kur om det är det vi anser passa din hud och ditt problem bäst. 


Boka gärna in en avancerad hudvårdskonsultation helt kostnadsfritt så kikar vi på dig och pratar igenom vad du skulle vilja uppnå för resultat. Men kom ihåg! Huden lever. Huden och kroppen åldras, hela tiden. Det finns i n g a permanenta resultat i hudvård men det finns mer eller mindre hållbara resultat. Vi rekommenderar alltid hudvård som kompleterar och ger dig den kontinuerliga hjälpen. Att strunta i UV skydd och daglig hudvård hemma men ändå gå på avancerad hudvårdsbehandling är som att ligga på soffan större delen av tiden men gå till en PT en gång varannan månad. Du måste komma ihåg att allt hänger ihop för att du ska få så fina resultat som möjligt och för att det ska hålla över tid. Detta skiljer sig såklart mellan vilka behandlingar du gör.

För hudfliksborttagning kan det tex räcka att du bara går på en till ett par behandlingar och faktiskt få ett permanent resultat. 


Vi vet att det kan kännas jobbigt när vi rekommenderar produkter och du tycker att vi försöker sälja på dig saker. Ja. det är ju det vi gör. Det är, för oss fel att inte rekommendera de produkter vi tror att din hud skulle må bra av utifrån det vi har sett. Vi kommer alltid att hålla oss uppdaterade på produktmarknaden, så gott det går. Skönhetsbranschen är enorm. Vi försöker arbeta med de produkter vi hör och ser ger bäst resultat och kan hålla vad de lovar. Vi försöker också hålla koll på vad hudläkare pratar om när det gäller ingredienser och hudvård. Vi kan ge tre viktiga råd när det gäller ingredienser som alla över 35 bör ha för att inte få solskador, inte åldras för tidigt, bromsa åldrandet och arbeta skyddande mot både inre och yttre nedbrytning och påfrestning:


  • UV - SKYDD (GÄLLER ALLA, ÄVEN DE YNGSTA BARNEN)
  • ANTIOXIDANTER
  • A - VITAMIN