Ansiktsbehandlingar

ANSIKTSBEHANDLING

FUKT                                           30 min 675 :-


Rengöring, hudanalys, exfoliering, mask, massage av nacke, axlar och dekolletage och

anpassad dagkräm.


SIGNATUR                                 60 min 1050:-


Kort ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring,

massage av ansikte, nacke och skalp, mask och anpassad dagkräm. Brynformning ingår.


INTENSIV                                 45 min 1150:-


Djuprengöring, hudanalys, exfoliering, mask, massage av nacke, skalp och dekolletage och anpassad dagkräm. 

I denna ansiktsbehandlingen ingår mer avancerade alternativ, tex nedslussning av aktiva serum, kemisk peel, ampull eller specialmask.


EXKLUSIV                                   90 min 1250:-


Kort ryggmassage, färgning av fransar och bryn samt vaxning av bryn.

Rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring,

massage av ansikte, nacke och skalp, mask och anpassad

dagkräm.

VAD SKA JAG VÄLJA?

Vi på skincare alingsås arbetar både med ansiktsbehandlingar som ska ge en tillfällig förbättring,

och mer resultatinriktad hudvård.


Är du ute efter en skön stund där avkoppling är fokus och du inte har så stora problem med huden? 

Då skulle vi föreslå behandlingarna Fukt, Signatur och Exklusiv. Det vi använder i behandlingen är i stort sett produkter du kan använda hemma. 


Vill du ha lite mer hjälp och är ute efter mer resultat så är intensiven bättre. Då kan vi anpassa behandlingen mer efter dina behov och ger också råd inför fortsatt eventuell kur/behandling. 


Är det kollagen och hudföryngring du vill åt? Har du ytliga kärl och pigmentfläckar eller har du Rosacea? Då arbetar vi med Powerlite IPL 800.  Då bokar du först en konsultation för att vi ska kunna se att behandlingen passar just dig och för att vi ska kunna förklara vad det innebär.

Med IPL kan vi även ta bort hår permanent på i stort sett hela kroppen. 


SkinPen, som är världens första FDA godkända microneedlingpenna kan arbeta på en mer avancerad nivå än vad vi gör i de mer klassiska ansiktsbehandlingarna. Här är huvudmålet att kollagenstimulera och förbättra intrycket att rynkor och linjer genom att små nålar penetrerar huden och skapar små mikroskador som i sin tur tvingar huden till nyregenerering genom läkningsprosessen. Görs alltid bäst i kur. SkinPen kan även utföras på akneärr, strior och hormonell pigmentering. 


De märken vi valt att arbeta med är Skinbetter Science, Priori och Tebiskin. Varje märke är utvalt för att vi gillar det personligen, de håller hög nivå ingrediensmässigt och för att vi vill säkerställa professionella resultat. SkinBetter Science är det snabbast växande "medical graded" märket i USA just nu. I SkinBetter Science är fokus A-vitamin, eller Alpharet som är ett konjugat som ger hög effekt av a-vitamin utan att skapa irritation i huden. 


De produkter och behandlingar vi valt att arbeta med, är det vi just nu tror mest på. Vi försöker hålla oss uppdaterade på det som fungerar, ger resultat och där vi kan se att kunder tidigare upplevt en förändring. Vi säljer inte för att sälja utan för att det är en del i det arbetet vi har med att hjälpa dig till en bättre hudhälsa. Vill du ha basprodukter för att kunna hålla huden skyddad och i bra skick ger vi dig råd om det. Vill du hellre göra allt för att stoppa tiden, eller ännu hellre backa den så hjälper vi dig med det!.

H U D E N S  M U S T  H A V E S

SPF  - A-VITAMIN  -  ANTIOXIDANTER