Makeup

MAKEUP


Låt makeupen få framhäva det vackra som redan finns.


Makeup kan jämna ut, framhäva, dölja, förstora eller förminska. Du kan om du är riktigt duktig i stort sett sminka dig till en annan person. Det är däremot inget man ska sträva mot. Man kan men ganska små medel och rätt verktyg jobba med det ansiktet och de drag man har för att framhäva tex ögon, kindben eller läppar. Med rätt makeup kan du även hjälpa en känslig rodnande hud, dölja ärr, mörka ringar under ögon, jämna ut ojämnheter och få en ojämn hudton att bli fin och jämn.


För att få bra resultat som håller som behöver man bra verktyg. Med det räknas borstar, primers, bra hudvård och bra makeup. Vi tror på en makeup som både vårdar, har bra ingredienser och som har en bra bakgrund. Vissa vill ha enbart mineralmakeup och andra vill ha en annan typ av makeup med lite bredare utbud. Detta tycker vi att vi kan erbjuda med våra makeupmärken Nouba och PÛR.


VÅRA MAKEUPMÄRKEN


NOUBA - Ett Italienskt makeupmärke som ställer höga krav på både makeupens slutresultat och hållbarhet på huden och på produkternas hudvårdande egenskaper.


PÜR COSMETICS - Mineralmakeupmärke från USA. Makeup som vårdar, är skonsam och som låter den andas naturligt utan att täppa till.


Lättare make-up, konsultation            495:-

ÖPPETTIDER


Butiken:

Just nu är butiken stängd pga rådande omständigheter. Vill du boka en tid, köpa presentkort eller produkter, eller få hjälp med något annat? Ring eller maila så hjälper vi dig!


Salongen:

Måndag 09.00 - 18.45

Tisdag 09.00 - 18.45

Onsdag 09.00 - 17.45

Torsdag 09.00 - 18.45

Fredag 09.00 - 16.45


KONTAKTA OSS


Telefon

0322 - 104 20


Mail

bokning@skincarealingsas.se


ADRESS


SC I skincare

Lilla Torget 1

Alingsås